Planujesz urodziny, chrzciny lub jubileusz?
Zaproś swoich gości do najładniejszego miejsca w mieście.
Zobacz nasze menu i zarezerwuj termin.
Tatar ze śledzia, suszone pomidory, prażone kapary, podany na pumperniklu
Pasta z prażonej papryki i ser feta, podawana na cieście francuski, i wędzonym łososiu
Krewetka w tempurze z musem z zielonego groszku
Carpaccio z buraka z kozim serem, rucolą, orzechami włoskimi, pomidorami cherry i oliwą
Bruschetta z pomidorami i pesto podawana na grzance z rucola
Pasztet z dzika z śliwka podany na chipsie z chleba razowego
Rosół staropolski z makaronem
Krem ze świeżych pomidorów z pesto bazyliowym i mozzarella
Krem z buraka aromatyzowany chrzanem i pomarańczą z dodatkiem koziego sera
Krem z białych warzyw z oliwą pietruszkową i słonecznikiem
Żurek staropolski z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Zupa gulaszowa z wołowiną, ziemniakami i warzywami
Zupa meksykańska pikantna z wołowiną
Zupa grzybowa z warzywami i ziemniakami
De volaile z masłem i pietruszką
Kurczak z ryżem i rodzynkami w białym sosie
Pierś z kurczaka zapiekana z pomidorem i mozzarellą
Roladki drobiowe z fetą i brokułem w białym sosie
Roladki drobiowe z pomidorami suszonymi i mozzarellą w sosie paprykowym
Kotleciki drobiowe w sosie koperkowym
Kotlet schabowy z pieczarkami
Cygaro schabowe z pieczarkami i serem
Bitki ze schabu w sosie własnym
Pieczeń z karkówki w sosie grzybowym
Karkówka pieczona z cebulą i papryką w sosie grzybowym
Kotleciki wieprzowe w sosie pomidorowym
Zrazy wieprzowe z cebulą, boczkiem i ogórkiem
Żeberka duszone w sosie własnym
Udko z kaczki pieczone w sosie żurawinowym
Zrazy wołowe z cebulą, boczkiem i ogórkiem
Polędwiczki wieprzowe w sosie serowym
Łosoś pieczony w sosie cytrynowym
Dorsz smażony w płatkach migdałowych
Sandacz w sosie maślanym
Szynka wieprzowa pieczona z sosem grzybowym
Udko z kurczaka faszerowane wieprzowiną i serem (1 szt./os.)
Pałki z kurczaka w osie BBQ
Strogonoff
Gulasz z dzika z warzywami
Ziemniaki gotowane z koperkiem / Pieczone ziemniaki w ziołach
Kluski śląskie / Kasza gryczana
Bukiet surówek / Sałatka wegetariańska z winegretem
Warzywa gotowane na parze (Kalafior, Brokuł)
Sajgonki warzywne
Tortilla z kurczakiem i warzywami
Mini burgery wołowe
Galareta rybna z suszonymi owocami
Koreczki z mięsa wieprzowego, pomidorkami i bazylią
Tortilla z kurczakiem i warzywami
Sałatka grecka
Cukinie zapiekane pomidorami suszonymi i czosnkiem
Roladki z bakłażana i serkiem ziołowym
Rolada wieprzowa ze szpinakiem (z polędwiczek wieprzowych)
Sałatka jarzynowa na szynce
Galaretki z kurczaka
Rolada drobiowa z jajkiem gotowanym
Sałatka gyros z kurczakiem
Sałatka brokułowa z pieczarką, jajkiem i boczkiem
Tatar wołowy z cebulą, pieczarką marynowana i ogórkiem kiszonym
Pieczone mięsa (rolada z boczku, karkówka, schab ze śliwką)
Kawa / herbata / soki + woda Bufet, lub serwis bez ograniczeń
ZASADY ORGANIZACJI UROCZYSTOŚCI OKOLICZNOŚCIOWYCH
1. Potwierdzeniem przyjęcia rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 30% wartości zamówienia.
2. Termin odwołania rezerwacji: minimalnie 7 dni przed planowaną datą wydarzenia.
4. Dzieci do lat 3 bezpłatnie. Dzieci w wieku od 3 do 7 lat – 50% ceny.
5. Przyjęcie może odbywać się przy restauracji otwartej dla gości z zewnątrz. Wynajęcie całej sali możliwe przy rezerwacji powyżej 50 os. za dodatkową opłatą – ustalaną indywidualnie.
6. W cenie menu zawiera się wystrój stołu w nieduże bukieciki, świeczniki, serwetki jednorazowe w kolorze wybranym przez zamawiającego. Dodatkowa dekoracja stoły wyceniana indywidualnie.
7. Tort własny: opłata 50 PLN za przygotowanie – wymagane oświadczenie. Ciasta własne – bezpłatnie, wymagane oświadczenie. Możliwość skorzystanie z naszej oferty na ciasta i torty.
8. Alkohol własny: 25,00 PLN / butelka, lub rabat na alkohol zakupiony w restauracji w wysokości 20% – 40 %
9. Czas trwania imprezy: max. 7 godzin, nie dłużej niż do 22.00
10. Każda kolejna godzina przedłużenia uroczystości: 500,00 PLN
11. Menu obowiązuje przy rezerwacji powyżej 20 osób, lub przy kwocie za osobę w wysokości min. 180,00 PLN
website crafted by maciejrodzajewski.pl